Priser

BodySense: Restorativ og helhedsorienteret fysioterapi

BodySense kropsterapi

BodySense er den trænings og behandlingsform jeg har udviklet på baggrund af mange års erfaring som fysioterapeut, z-healthtræner, yogalærer og kraniosakralterapeut.

BodySense er til børn og voksne med sansemotoriske udfordringer, langvarig stress eller senfølger efter hjernerystelse

BodySense Massage : En kombination af blide manuelle teknikker der støtter kroppens naturlige heling ved at bringe nervesystemet i den parasympatiske tilstand, hvor vi er i stand til at hele os selv.

BodySense Træning: Består af blide bevidstgørende sansemotoriske øvelser, der bringer nervesystemet i en afslappet tilstand. Det meste af træningen foregår liggende på en måtte på gulvet og ofte vil du befinde dig i grænselandet mellem søvn og vågentilstand.

BodySense Terapi forløb

Afklarende samtale:

Før du begynder et forløb hos mig anbefaler jeg at vi tager en 30 min afklarende samtale hvor vi kan afklare om jeg er den rette til at hjælpe dig videre.

30 min koster 250kr.

Kan foregå over telefon eller video eller i klinikken. Du bliver ikke undersøgt eller behandlet men ud fra dine symptomer vil jeg kunne give dig en faglig vurdering af om jeg er den rette til at hjælpe dig videre eller evt vejlede dig i forhold til andre muligheder.

Efterfølgende kan du købe et forløb på 3, 5 eller 10 sessioner

Første konsultation i klinikken: 

60 min: Består af indledende samtale, undersøgelse i kombination med behandling og evt vejledning i forhold til dagligdag.

Efterfølgende sessioner 60 min: Består af undersøgelse, BodySense træning, manuel BodySense behandling, vejledning alt efter dine ønsker og behov

Under sessionen vil jeg anbefale at dine øvelser optages på din mobil telefon.

Det er også muligt at få sendt øvelsesvideoer af mig her tager jeg 350 kr pr halve time jeg bruger på at sende mails/videoer.

Forløb med 10 sessioner a 60 min: 6950kr

Forløb med 5 sessioner: 3575kr

Forløb med 3 sessioner: 220okr

Udtalelse til forsikringer: Faktureres med 35okr pr halve times tidsforbrug

Læs meget mere om sessionerne her.

Enkeltstående behandlinger: 

BodySense Massage eller Individuel BodySense træning 60 min : 750kr

Forløb og enkelt sessioner tilbydes når der er tid i min kalender. Send mig en besked via kontaktmodulet hvis du ønsker en tid