BodySense holdtræning

BodySense Træning er specielt udviklet til mennesker med ubalance i nervesystemet som følge af langvarig stress, senfølger efter hjernerystelse, recovery efter sygdom f.eks covid.

Hvis du kunne tænke dig at opleve en blid og rolig træningsform med fokus på hele dig, så er BodySense en mulighed. Her påvirkes hjerne og nervesystem gennem blide øvelser der stimulerer dine sanser.
Træningen består af guidede øvelser hvor flere sanser sættes i spil via små bevægelser i roligt tempo, restorative yogastillinger og selvmassage med og uden duft.
Det foregår mest liggende nogle gange siddende og stående.

Bevæg dig ud af stress

Stress og traumer lagres i kroppen og derfor skal vi nænsomt “bevæge os ud af stress”.
I BodySense arbejdes med bevidst fokus på sanser og neurodynamisk bevægelse som en helhedsorienteret tilgang til at skabe balance i nervesystemet.
Sanserne sender konstant beskeder til hjerne og nervesystem og hjernen opfatter beskederne som truende eller beroligende og danner et billede af verden ud fra det samlede sanseindtryk. Sansning foregår oftest på det ubevidste plan, dvs vi er ikke bevidste om de sanseinput vi modtager og hvad de gør ved os.

BodySense sætter sanserne i spil

I BodySense sættes sanserne bevidst i spil med det formål at skabe tryghed og balance i nervesystemet, blandt andet via aktivering af vagus nerven (vores 10. kranienerve) som bla forsyner dine organer og regulerer balancen i dit autonome nervesystem.
I løbet af hver workshoppen kobles små doser let forståelig teori på så du får brugbar viden om stress, din hjerne og krop og praktiske øvelser der bringer det i ro.
Fokus er, at du skal lære dig selv, din krop og nervesystem at kende. Det handler om at sanse og observere.

Det praktiske

Når du kommer til BodySense ligger alt udstyr klar til dig, så du skal ikke medbringe noget
Det er et lille hold på max 6 deltagere  i hyggelige omgivelser.
Mulighed for tilskud til holdtræning hvis du er medlem af Danmark
Der refunderes ikke for gange du ikke kan deltage.
Hvis jeg må aflyse en gang finder vi en erstatningsdato


Du vil modtage 2 lydfiler med guidede BodySense træninger til hjemmebrug. Der udleveres ikke teoretisk undervisningsmateriale eller beskrivelse af øvelserne.

Datoer og tid januar 2023:
Alle tirsdage dage er Kl 13-14.30
3/1 (Aflyst- derfor er mødegange reduceret til 4)
10/1
17/1
24/1
31/1
Der er plads til 6 deltagere
Pris: 880 kr for alle 4gange. Der refunderes ikke for gange du ikke deltager