Restorativ yoga

Jeg tror restorativ yoga kan være med til at forebygge udmattelse og stress og ligeledes bruges som restitution og genopbygning ved stress og efter stress.

Hjælp din krop i balance ved at træne dit ro-hvile system

Start 2023 med ro og genopladning.
Restorativ yoga minder faktisk ikke meget om det, der oftest forbindes med yoga.I restorativ yoga skal kroppen ikke yde noget. Den skal ligge og være støttet så man oplever den mest afspændte tilstand i musklerne. Det kan næsten opleves som en vægtløs tilstand når man støttes af puder, pøller og tæpper.
Det er en form for støttet afspænding, hvor man kan give sig hen til det, der er lige nu, hvile, restituere, genoplade, sove, omfavne sig selv, tage imod støtte.
Restorativ yoga er en mulighed for at stoppe op og genetablere kontakten med sig selv og give sig tid til at mærke efter hvordan krop og sind har det. Du støttes af tæpper, puder og yogapøller og jeg guider dig ind i hvilen med min stemme og ved blidt at lægge hænder på din krop.
Restorativ yoga kan reducere spændinger på et fysisk, mentalt og følelsesmæssigt plan. Det kan give dig en mulighed for at rekalibrere krop og nervesystem og genoplade energien på alle planer.
Det er meget sjældent at vi tillader os selv at være SÅ støttede og måske endda kræve mere støtte så de mindste muskler kan give efter og slappe af.
Når vi ligger i denne tilstand slapper vores aktive nervesystem og hjerne af. Vi er den parasympatiske tilstand, som mest minder om søvn. Det er her kroppen kan restituere og hele sig selv. Derfor er restorativ yoga en rigtig god praksis for mange mennesker, da de fleste af os oftest er i den aktive del af nervesystemet og ikke tillader sig selv at være i den rolige genopbyggende tilstand.
Der er plads til 6 deltagere
Alle tirsdage er Kl 15-16.30
10/1
17/1
24/1
31/1
Prisen er 880 kr for 4 gange 1,5 time. Der refunderes ikke for gange du ikke kan deltage.