Kurser for dig, der √łnsker en helhedsorienteret tilgang til mennesker

Pædagogisk massage

Jeg udbyder en kursusrække indenfor pædagogisk og sanseterapeutisk massage (trin 1-5).

Trin 1 er grundkursus, hvor du lærer om pædagogisk massage som sansestimuli og som en måde at skabe kontakt og opbygge relation.

De næste trin er overbygningskurser, se kursernes temaer i oversigten herunder.

Du kan således starte med at tage grundkurset og herefter er du i stand til at give pædagogisk massage. Du kan komme rigtigt langt med dette kursus, men hvis du vil lære mere kan du fortsætte med de næste trin, hvor du lærer flere teknikker og får mere teori.

Du kan ogs√• v√¶lge at tage alle kurserne i dit eget tempo og blive certificeret Sanseterapeutisk mass√łr ( trin 1-6, trin 6 er certificering).

P√• kurserne l√¶rer du en kropslig-neurologisk tilgang til mennesket, hvor der er fokus p√• at bruge¬† simple massageteknikker og bevidst ber√łring fremfor kognitiv terapi og mestringsstrategier. Du l√¶rer om krop, hjerne og nervesystem og f√•r forst√•else for, hvordan systemerne arbejder sammen og hvordan du med bevidst ber√łring kan balancere arousal og d√¶mpe stress hos modtageren uden brug af samtale. Du l√¶rer at blive bevidst om din egen tilstand og hvordan du bruger dig selv bedst i m√łdet med borgeren samtidig med at du tager vare p√• dig selv.

Du l√¶rer mange massageteknikker i l√łbet af kurserne og du kan g√• i gang med at behandle andre allerede efter Trin 1. Du l√¶rer ikke at udf√łre bestemte massage programmer til behandling af bestemte diagnoser. Du l√¶rer ¬†i stedet at udv√¶lge og tilpasse metoderne til den enkelte modtager og inddrage vedkommendes ressourcer¬† i behandlingen. Jeg mener, at det er vigtigt, at se personen og forst√• √•rsagen til adf√¶rden eller udfordringerne uanset diagnose.

Læs mere om de enkelte kurser på

Vagus nerven og det sociale nervesystem

Jeg udbyder  2 kurser om vagus nerven

Vagus 1: Vagus og det sociale nervesystem: Samregulering, selvregulering og arousalregulering

2 dages kursus hvor du lærer om vagusnervens betydning for menneskets trivsel og adfærd.

Du lærer om den polyvagale teori og hvordan den kan bruges i hverdagen til at forstå menneskers adfærd og arousalregulering. Du lærer om det sociale nervesystem og hvorfor tryghed og gode relationer er vigtigt i det daglige for menesker

Læs mere her

Vagus 2: Selvregulering, selvomsorg og balance i nervesystemet med vagus stimulering. Fortsætter kursus

Kurset er for dig, der √łnsker at f√• mere viden om vagus nerven, sam- og selvregulering, samt √łnsker flere √łvelser til at og arbejde med vagus nerven i hverdagen.

Kurset forudsætter, at du har deltaget på Vagus 1 eller har en grundlæggende viden om vagus nerven og den polyvagale teori.

Kurset giver dig dybere indsigter i sammenh√¶ngen mellem nervesystemet, adf√¶rd og sundhedstilstanden hos dine klienter og du vil g√• derfra med mange forskellige vagusstimulerende √łvelser b√•de til grupper og til individuel tr√¶ning og behandling, s√• du er bedre rustet til at behandle stress og belastningstilstande via kroppen.

Læs mere her

Målgruppe

Kurserne er primært målrettet fagpersoner, men andre er også velkomne.

Du skal have en  interesse i emnet og være interesseret i og åben for en ny og anderledes tilgang og tankegang.