Online produkter

Online kurser til dig der gerne vil kunne træne hjemme hos dig selv. Det er let at komme til og det er billigere end individuel træning.

Online kurser kan sammenlignes lidt med en selvhjælpsbog. Selvhjælpsbøger kan være rigtig god inspiration og de kan også hjælpe et langt stykke hen ad vejen hvis dine problemer ikke er så massive. Online produkter kan noget mere end selvhjælpsbøger- særligt når der er tilknyttet en gruppe eller communit,  hvor du kan stille spørgsmål og reflektere med andre. Derfor er der til alle mine forløb en facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål og dele dine erfaringer.

Onlinekurser kræver som alt andet at du laver øvelserne, reflekterer over det du hører og selv mærker efter og integrerer det i dit liv.

Fordelen ved online kurser er at du får rigtigt meget viden og træning til en overkommelig pris. Mine online kurser indeholder rigtig meget brugbar viden som ville tage mange individuelle sessioner at formidle. Og ALLE mine forløb kan du tage i eget tempo. Der er ingen tidsgrænse.

Er du i tvivl hvilket kursus du skal vælge? Så ville jeg tage “Balancen i livet” for her kommer vi hele vejen rundt om hjernen, kroppen og sindet. I øjeblikket er det kun tilgængelig hvis du har en facebook konto, men materialet bliver lagt ind som kursus snart.

Online kurser kan ikke sammenligne individuel træning eller behandling.  Du vil altid opnå de bedste og de hurtigste resultater ved et individuelt træningsforløb. De kan og skal ikke erstatte besøg hos læge eller andre sundhedspersoner.

OBS! Online køb virker ikke altid på min side (vi kan ikke lokaliserer fejlen!) Hvis det ikke lykkes med kort betaling og du ønsker at købe så send mig en mail med dit ønske, så kan du betale med mobilepay eller bankoverførsel og få adgang.

Med venlig hilsen

Cammilla

Boost din lillehjerne

Selvbehandling

af hovedpine og nakkesmerter

Træning

for hovedpine og nakkesmerter

Meditation:
Tid til dig