Online produkter til hjernerystelse

Online kurser til dig der gerne vil kunne træne hjemme hos dig selv.

Online kurser kan ikke sammenligne individuel træning eller behandling.  Du vil altid opnå de bedste og de hurtigste resultater ved et individuelt træningsforløb.

Online kurser kan sammenlignes lidt med en selvhjælpsbog. Selvhjælpsbøger kan være rigtig god inspiration og de kan også hjælpe et langt stykke hen ad vejen hvis dine problemer ikke er så massive. Online produkter kan også noget mere end selvhjælpsbøger- særligt når der er tilknyttet en gruppe eller community hvor du kan stille spørgsmål og reflektere med andre. Derfor er der tilalle mine forløb en facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål og dele dine erfaringer.

Onlinekurser kræver som alt andet at du laver øvelserne, reflekterer over det du hører og selv mærker efter og integrerer det i dit liv.

Fordelen ved online kurser er at du får rigtigt meget viden og træning til en overkommelig pris. Mine online kurser indeholder rigtig meget brugbar viden som ville tage mange individuelle sessioner at formidle. Og ALLE mine forløb kan du tage i eget tempo. Der er ingen tidsgrænse.

Er du i tvivl hvilket kursus du skal vælge? Så ville jeg tage “Balancen i livet” for her kommer vi hele vejen rundt om hjernen, kroppen og sindet.

Med venlig hilsen

Cammilla

Boost din lillehjerne

Selvbehandling

af hovedpine og nakkesmerter

Træning

for hovedpine og nakkesmerter

Meditation:
Tid til dig