Online produkter

Online kurser til dig der gerne vil kunne træne hjemme hos dig selv. Det er let at komme til og det er billigere end individuel træning. Fordelen ved online kurser er at du får rigtigt meget viden og træning til en overkommelig pris. Mine online kurser indeholder rigtig meget brugbar viden som ville tage mange individuelle sessioner at formidle. Og ALLE mine forløb kan du tage i eget tempo. Der er ingen tidsgrænse.

Online kurser kan sammenlignes lidt med en selvhjælpsbog. Selvhjælpsbøger kan være rigtig god inspiration og de kan også hjælpe et langt stykke hen ad vejen hvis dine problemer ikke er så massive. Online produkter kan mere end selvhjælpsbøger, fordi du får vist øvelserne og det er ofte lettere at forstå dem når man ser dem på video end på skrift og billeder. Det er en ekstra  fordel når der er tilknyttet en facebookgruppe,  hvor du kan stille spørgsmål, dele erfaringer og reflektere med andre. Det er der til alle mine forløb.

Onlinekurser kræver som alt andet at du laver øvelserne, reflekterer over det du hører og selv mærker efter og integrerer det i dit liv.

NYT!!!

Alle mine kurser er pr 1.1 2023 reduceret kraftigt i pris for at gøre dem tilgængelige for alle der måtte have glæde af dem! Du får rigtigt meget viden til en meget billig pris!

Hvilket kursus skal jeg vælge?

Er du i tvivl hvilket kursus du skal vælge?

BALANCEN I LIVET er lavet til dig, der har senfølger efter hjernerystelse med forskellige diffuse symptomer som træthed, søvnproblemer, hovedpine, uro, nervøsitet, svimmelhed mm. På dette online kursus kommer vi hele vejen rundt om hjernen, kroppen og sindet. Det er et fyldigt kursus på 6 moduler, som du kan tage i helt dit eget tempo. Det er et forløb der gradvist bygger dig op efter mit “First calm shit down – then build things up” princip. De første moduler har fokus på at få ro på nervesystemet og de følgende har fokus på gradvist at genoptræne dine sansesystemer så din hjerne modtager klare informationer. Derved får du gradvist  mere overskud til hverdagen. Prisen er kun 1195kr, hvilket svarer til under 200kr pr modul! Du kan downloade alt og bruge programmet igen og igen.

SELVBEHANDLING AF HOVEDPINE OG NAKKESMERTER er lavet for at hjælpe dig som lider af hovedpine. Du guides i kortere og længere massage programmer som kan lindre hovedpine og introduceres til 4 æteriske olier som kan lindre hovedpine.Det er primært målrettet spændingshovedpine, men øvelserne kan også have positiv effekt på andre hovedpinetyper. Jeg vil dog altid anbefale dig at søge læge ved længevarende hovedpine. Prisen er kun 175kr for dette forløb- hvilket er et kup når jeg selv skal sige det! Kan fordel kombineres med TRÆNING FOR HOVEDPINE OG NAKKESMERTER

TRÆNING FOR HOVEDPINE OG NAKKESMERTER er til dig med hovedpine og nakkesmerter. Her lærer du øvelser der kan lindre både hovedpine og nakkesmerter. Ofte hænger hovedpine sammen med ubalance i nakkens muskler og i kæbeleddet. Du lærer øvelser der blidt mobiliserer nakken og kranienerver og blidt træner muskelkontrollen i nakkemusklerne. Kun kr 175kr

BOOST DIN LILLEHJERNE anbefales ved balanceproblemer, koordinationsproblemer/klodsethed og træthed efter aktiviteter. Lillehjernen er en ofte meget overset men utrolig vigtig del af hjernen. Lillehjernen har ansvar for din balance, koordination, sansefrasortering mm. Lillehjernen er konstant på arbejde- nærmest en sekretær for storhjernen! Du behøver ikke have fået en direkte skade på lillehjernen for at opleve lillehjerneudfordringer. Lillehjernen har brug for passende aktivering for at holde sig i god form. Derfor kan inaktivitet som f.eks længerevarende sengeleje i forbindelse med hjernerystelse eller sygdom have konsekvenser for lillehjernen. Når lillehjernen ikke fungerer optimalt bliver dagligdags ting mere udfordrende og koster mere energi. Du bliver mere træt, har behov for mere hvile og får ikke stimuleret din lillehjerne passende, hvorved den bliver i ringere og ringere form. I dette program lærer du hvordan du kan booste din lillehjerne for kun 250 kr.

Sådan får du adgang til indholdet

Er du i tvivl hvilket kursus du skal vælge?

Så vil jeg anbefale “Balancen i livet” for her kommer vi hele vejen rundt om hjernen, kroppen og sindet. Det er et fyldigt kursus på 6 moduler, som du kan tage i helt diet eget tempo.

Online kurser kan ikke sammenligne individuel træning eller behandling.  Du vil altid opnå de bedste og de hurtigste resultater ved et individuelt træningsforløb. De kan og skal ikke erstatte besøg hos læge eller andre sundhedspersoner.

OBS! Online køb virker ikke altid på min side (vi kan ikke lokaliserer fejlen!) Hvis det ikke lykkes med kort betaling og du ønsker at købe så send mig en mail med dit ønske, så kan du betale med mobilepay eller bankoverførsel og få adgang.

Med venlig hilsen

Cammilla

Sådan får du adgang til indholdet

Du køber dit kursus med kort betaling via EasyMe.

Senest 2 dage efter modtager du en mail fra mig med adgang til dit kursus.

Du kan nu ændre din adgangskode og logge ind på min hjemmeside www.minhjerne.dk og tilgå dit indhold.

Når du er logget ind på kurset kan du se videoer og downloade dem til eget brug.

Du må IKKE videresende videoer til andre eller dele adgangskode med andre. Kurset er dit personligt.

Ansvarsfraskrivelse- disclaimer

Online kurser kan ikke sammenligne individuel træning eller behandling.  Du vil altid opnå de bedste og de hurtigste resultater ved et individuelt træningsforløb. De kan og skal ikke erstatte besøg hos læge eller andre sundhedspersoner.

Jeg kan ikke tage ansvar for den træning du udfører derhjemme. Ingen af øvelserne er farlige, men øvelser påvirker os alle forskelligt. Træn at mærke efter hvilke øvelser der er gode for dig. Start blidt og stop med en øvelse hvis du oplever smerter eller ubehag. Prøv en anden øvelse istedet.

Hav tålmodighed i processen- forvent ikke et quick fix. Træn efter din dagsform.

Spørgsmål til programmerne stilles i facebookgrupperne. Jeg kan kun svare i begrænset omfang og hun spørgsmål der har relation til øvelserne. Jeg kan ikke give en dybdegående individuel vejledning. Jeg svarer ikke på mails vedrørende online træning. Programmerne sælges billigt for at alle har mulighed for at tilgå dem, derfor er support også begrænset. HUSK se programmerne som en selvhjælpsbog- ikke som et personligt behandlingsforløb.

Med venlig hilsen

Cammilla

Boost din lillehjerne

Førpris: 499kr

Nu 250 kr

Selvbehandling

af hovedpine og nakkesmerter

Førpris: 350kr

Nu 175 kr

Træning

for hovedpine og nakkesmerter

Førpris: 350kr

Nu 175 kr

Meditation:
Tid til dig

Online program kommer i løbet af foråret