Inspirationsdag for nysgerrige

Den 23/5 2022 kl 10-14.30 har du mulighed for at komme til en uforpligtende intro-dag før du beslutter om uddannelsen er noget for dig.

Denne dag får du mulighed for at se om BodySense er noget for dig.
Samtidig får du mulighed for en pause fra hverdagen og mærke BodySense på egen krop. Du blive guidet i en times Bodysense træning så du kan opleve det på egen krop.
Du vil få mulighed for at stille spørgsmål og du vil se en demonstration af en BodySense behandling og deltagerne får mulighed for at give hinanden en kort behandling (hvis der er tid)
Der serveres forfriskninger, men medbring selv frokost.
Max 10 deltagere denne dag. På uddannelsen er der plads til 8 deltagere.
Uddannelsen er for alle- både dig, der er uddannet inden for behandling og terapi og dig, der blot er nysgerrig og ønsker en ændring i dit liv. Det kan være du er fysioterapeut, ergoterapeut, kraniosakral-terapeut, massør, akupunktør eller zoneterapeut.
Prisen er kun 250 kr. Hvis du vælger at tilmelde dig uddannelsen på dagen får du en gave af mig der har en værdi af 250kr
Tilmeld dig via facebook eller dette link:

Online info møde om Bodysense restorativ kropsterapi og uddannelsen.

Den  16/5 2022 kl 15-16.30  har du mulighed for at høre om uddannelsen på et online møde.

På mødet vil du høre lidt om mig og hvorfor jeg har skabt BodySense restorativ kropsterapi.  Jeg fortæller lidt uddannelsens elementer og opbygning og du vil kunne stille spørgsmål. Du vil få en kort introduktion til hvad Bodysensetræning er og opleve træningen på egen krop. Det opleves bedst liggende, men du kan også være med siddende.

Du modtager link til mødet dagen før mødet. Enten foregår det på zoom eller på facebook- det får du besked om.

Tilmelding via dette link:

https://ezme.io/c/uf/kXzQ