Restorativ kropsterapi og bevægelse, der skaber balance i nervesystemet

BodySense Terapeut er helt en ny  uddannelse til dig, der er behandler eller ønsker at blive det.

I løbet af 16 dage/moduler fordelt på 1,5 år lærer du gennem teori og praksis en blid helhedsorienteret behandlingstilgang der er meget velegnet til mennesker med ubalance i nervesystemet. Det kan være mennesker med langvarig stress, kroniske smerter, traumer eller neurologiske udfordringer.

BodySense Terapi er kort sagt berøring og bevægelse, der skaber balance i nervesystemet. Det består af blid massage evt med aromaterapi og nærværende samtale. Træningen er rolige blide bevægelser og bevidst sansning af både kroppen og omgivelser. Træningen kan udføres af alle- selv mennesker, der er sengeliggende.

Du lærer altså både at give skønne afspændende behandlinger, men også at undervise i en ultrablid bevægelsesform, en tilgang der støtter kroppens egen heling.

EN BEHANDLINGSTILGANG, DER BRINGER NERVESYSTEMET I BALANCE

BodySense Terapi er en tilgang til krop, nervesystem og psyke som er skabt af mig, Cammilla Mohr. Den er sammensat ud fra alt det bedste jeg har lært og erfaret i mine mere end 20 års erfaring som manuel behandler og fysioterapeut, hvor jeg har fået masser af inspiration fra kurser og dygtige undervisere.

BodySense består af massage, samtale og blide bevægeøvelser, som du i løbet af uddannelsen lærer gennem en unik undervisning i en kombination af teori og praksis.

BodySense Massage er en massageform, der får nervesystemet til at falde til ro, gennem blide manuelle teknikker på krop, kranie og ansigt. BodySense massage er en fantastisk massageform, der hjælper kroppen til at restituere og komme i balance. Massagen indeholder bl.a. elementer fra tradiotionel massage, bindevævsmassage, akupressur, lymfemassage, kraniosakralterapi og aromaterapi.

BodySense træning er blide aktive øvelser der træner kropsbevidsthed gennem bevidst sansning, nærvær, vejrtrækningsteknikker og bevægelser, der går fra mikrobevægelser til lange blødgørende stræk. Inspirationen kommer fra Z-health, yoga, Qigong, Feldenkrais og SE-træning.