BodySense Træning

BodySense Træning er specielt udviklet til mennesker med ubalance i nervesystemet som følge af langvarig stress, senfølger efter hjernerystelse, recovery efter sygdom f.eks covid.
Det er en blid og rolig træningsform med fokus på hele dig.
Stress lagres i kroppen og derfor skal vi nænsomt “bevæge os ud af stress”. I BodySense arbejder vi med bevidst fokus på sanser og neurodynamisk bevægelse som en helhedsorienteret tilgang til at skabe balance i nervesystemet.
Sanserne sender konstant beskeder til hjerne og nervesystem og beskederne kan opfattes som truende eller beroligende.
Sansning er oftest noget der foregår på det ubevidste plan og vi er ikke bevidste om hvordan sanserne konstant påvirker os.
I BodySense sættes sanserne bevidst i spil med det formål at skabe tryghed og balance i nervesystemet. Træningen består af guidede øvelser hvor flere sanser sættes i spil via rolig bevægelse, restorative yogastillinger, selvmassage med og uden duft.
Det foregår mest liggende nogle gange siddende og stående.
De blide langsomme bevægelser påvirker hjerne og nervesystem ved at stimulerer dine sanser og aktivere  vagus nerven (vores 10. kranienerve) som bla forsyner dine organer og regulerer balancen i dit autonome nervesystem.
Formålet med træningen er at bringe dig i en mere parasympatisk tilstand, som er en forudsætning for at kunne restituere og genopbygge kroppens ressourcer.

I løbet af hver workshoppen kobles små doser let forståelig teori på så du får brugbar viden om stress, din hjerne og krop og praktiske øvelser der bringer det i ro.
Den blide træning kobles med små doser let forståelig teori så du får brugbar viden om stress, din hjerne og krop og praktiske øvelser der bringer det i ro.
Det handler om at sanse og observere dig selv. Gennem sansningen lærer du dig selv, din krop og nervesystem at kende.

Forløb og det praktiske

I januar tilbydes et forløb på et lille hold med maks 6 deltager.
Hver undervisningsgang varer 1,5 time.
Når du kommer til BodySense ligger alt udstyr klar til dig, så du skal ikke medbringe noget.

Du vil modtage 2 lydfiler med guidede BodySense træninger til hjemmebrug. Der udleveres ikke teoretisk undervisningsmateriale eller beskrivelse af øvelserne.

Datoer i januar

Datoer og tid januar 2023:
Alle tirsdage dage er Kl 13-14.30
3/1
10/1
17/1
24/1
31/1

Pris

Holdet koster 880kr for 4 gange
Tilmeld her
Mulighed for tilskud til holdtræning hvis du er medlem af Danmark
Der refunderes ikke for gange du ikke kan deltage.
Hvis jeg må aflyse en gang finder vi en erstatningsdato eller du får refunderet 22okr
Der er plads til 6 deltagere

Workshops

Ingen planlagte datoer endnu