Massage og nærværstræning der bringer nervesystemet i balance

Body Sense Terapi består af massage og bevidst bevægelse. Terapiformen er meget velegnet til mennesker med langvarig stress, kroniske smerter og neurologiske udfordringer. Massagen indeholder bl.a. elementer fra tradiotionel massage, bindevævsmassage, akupressur, lymfemassage, kraniosakralterapi og aromaterpi

BodySense Massage er en massageform, der får nervesystemet til at falde til ro, gennem blide manuelle teknikker på krop, hoved og ansigt. BodySense massage er en fantastisk massageform, der hjælper kroppen til at restituere og komme i balance. Det er en massageform som jeg har sammensat ud fra mine mere end 20 års erfaring som manuel behandler.

BodySensing er blide aktive øvelser der træner kropsbevidsthede gennem bevidst nærvær, vejrtrækningsteknikker og bevægelser, der går fra mikrobevægelser til lange blødgørende stræk. Inspiration kommer fra Z-health, yoga, qigong og Feldenkrais.

Uddannelsen er for alle- både dig, der er uddannet inden for behandling og terapi og dig, der blot er nysgerrig og ønsker en ændring i dit liv.  Det kan være du er fysioterapeut, ergoterapeut, kraniosakral-terapeut, massør, akupunktør eller zoneterapeut.

På uddannelsen får du indblik i hjernerystelse,  stress og traumer  og hvordan tilstandende har mange fællestræk, men ikke nødvendigvis skal behandles på samme måde.

Du lærer at give en helhedorienteret behandling med både samtale,  manuel behandling og nærværs øvelser . Gennem samtale og undervisning kan du vejlede og berolige din klient i forhold til at forstå og acceptere sin situation, håndtere sine af symptomer hensigtsmæssigt og at komme “i gang igen” med små skridt.

Det er ikke et a-b koncept du lærer men flere forskellige teknikker på krop, fødder, hænder, ansigt og kranie, som du selv sammensætter alt efter din klients behov. Du vil i løbet af uddannelsen lære forskellige programmer, men hensigten er at du intuitivt sammensætter dine egne behandlinger.

Det er videnskabeligt bevist at massage udløser hormoner som oxytocin, seretonin, og dopamin som alle er hormoner der løfter vores humør og virker smertelindrende.

Du undervises i passive og aktive behandlingsteknikker til afbalancering af vagusnerven som er meget vigtig for vores velbefindende både fysisk og psykisk.

Når du har taget alle 4 moduler er du certificeret BodySenseTerapeut og kan tilbyde behandling til mennesker med f.eks stress eller hjernerystelse.

Hvert modul er 2 dage .

Der er et modul om måneden

Modul 1:

Teori om hjernerystelse og stress.

Øvelser i vejledning og samtale

Det polyvagale system – fight, flight, freeze

Grundlæggende greb i behandlingen

introduktion til aromaterapi

Manuelle  teknikker på hele kroppen der dæmper stress

Ansigtsmassage

Modul 2

Nakkens betydning i forhold til stress og hjernerystelse.

Teknikker til meget blid mobilisering af nakken.

Sansesystemerne og deres indflydelse på hjernen.

Aromaterapi fortsat

Øve samtale i forhold til energistyring

Vagus nerven og hvordan vi kan påvirke den

Modul 3

Fascier (bindevæv) og deres betydning

Manuelle teknikker på kranie og ansigt med zonepunkter til vagus nerven.

Manuelle teknikker på krop og fødder

Nærvær og vejrtrækning

Modul 4

Vi sætter det hele sammen i praksis. På modulets første dag samler vi op på hele kurset og ser på hvordan krop og psyke påvirker hinanden. Vi behandler på hinanden og går i dybden med de teknikker der skal “finpudses”

På kursets sidste dag har vi eksamen hvor du får en klient som du skal have en kort vejledningssamtale med og fremvise en kort behandling på.

Generelt:

Der vil være forberedelse til hvert modul og imellem modulerne skal du give behandlinger og øve samtaler med prøveklienter.

Praktisk

4 moduler af 2 dage, en vekselvirkning mellem teori og praksis

Hvornår:

Uddannelsen starter i juni 2021

Der undervises fra 9.30-15.30.

Hvor :
Skovløberhuset, Krarupvej 6, 5771 Stenstrup, Fyn

Du får en kursus manual med teori og vejledning i praktiske behandlinger

Fuld forplejning under kurset: Snacks, te og kaffe og frokost er inkluderet.

Lille hold max 8 deltagere.

Mulighed for overnatning på stedet (der er 2 værelser og et luxus telt). Pris for overnatning ml 150-250 kr inkl let morgenmad

Underviser:
Cammilla Noomi Mohr

Faglig baggrund: Fysioterapeut, Z-healthtræner, kraniosakralterapeut, aromaterapeut, Acces BARS behandler, Acces facelift behandler, Fysioflow instruktør, coach og stresscoach.

Pris:

EARLYBIRD PRIS: 10.000 kr ved tilmelding senest  1.03.2021 spar 2000kr

Pris 12.000 kr for private (+ moms for virksomheder og kommuner. Der kan betales via EAN)

Private og mindre virksomheder kan betale i op til 6 rater så længe det er med kortbetaling.

Datoer:

Er ikke helt på plads endnu- kommer snarest. Send mig en mail ved interesse for uddannelsen