Bliv ParaSym Massør

Dette kursus er for fysioterapeuter, ergoterapeuter, kraniosakral-terapeuter, massører og andre manuelle behandlere der behandler mennesker med hjernerystelse og/eller stresstilstande.

På kurset lærer du at forstå hvad en hjernerystelse og stress er og hvordan de to tilstande har mange fællestræk, men ikke nødvendigvis skal behandles på samme måde. Denne viden mangler rigtigt mange terapeuter hvilket kan føre til fejlbehandling og fejlinformationer til klienterne.

Du lærer at give en helhedorienteret behandling med både samtale og manuel behandling. Gennem samtale og undervisning kan du vejlede og berolige din klient i forhold til at forstå og acceptere sin situation, håndtere sine af symptomer hensigtsmæssigt og at komme “i gang igen” med små skridt. ParaSympatisk Massage er manuelle teknikker og bevidst nærvær og vejrtrækningsteknikker, der får nervesystemet til at falde til ro.

Det er ikke et a-b koncept du lærer men flere forskellige teknikker på krop, fødder, hænder, ansigt og kranie, som du selv sammensætter alt efter din klients behov. Du vil i løbet af kurset lære forskellige programmer, men hensigten er at du intuitivt sammensætter dine egne behandlinger. Det er videnskabeligt bevist at massage udløser hormoner som oxytocin, seretonin, og dopamin som alle er hormoner der løfter vores humør og virker smertelindrende.

Du undervises i passive og aktive behandlingsteknikker til afbalancering af vagusnerven som er meget vigtig for vores velbefindende både fysisk og psykisk.

Når du har taget alle 4 moduler er du certificeret ParaSym Massør og kan tilbyde behandling til mennesker med f.eks stress eller hjernerystelse.

ParaSympatisk massage er en fantastisk massageform, der hjælper kroppen til at restituere og komme i balance. Det er en massageform som jeg har sammensat ud fra mine mere end 20 års erfaring som manuel behandler.

Modul 1:

Teori om hjernerystelse og stress.

Øvelser i vejledning og samtale

Det polyvagale system – fight, flight, freeze

Grundlæggende greb i behandlingen

Manuelle  teknikker på hele kroppen der dæmper stress

Ansigtsmassage

Modul 2

Nakkens betydning i forhold til stress og hjernerystelse.

Teknikker til meget blid mobilisering af nakken.

Sansesystemerne og deres indflydelse på hjernen.

Øve samtale i forhold til energistyring

Vagus nerven og hvordan vi kan påvirke den

Modul 3

Fascier (bindevæv) og deres betydning

Manuelle teknikker på kranie og ansigt med zonepunkter til vagus nerven.

Manuelle teknikker på krop og fødder

Nærvær og vejrtrækning

Modul 4

Vi sætter det hele sammen i praksis. På modulets første dag samler vi op på hele kurset og ser på hvordan krop og psyke påvirker hinanden. Vi behandler på hinanden og går i dybden med de teknikker der skal “finpudses”

På kursets sidste dag har vi eksamen hvor du får en klient som du skal have en kort vejledningssamtale med og fremvise en kort behandling på.

Praktisk

4 moduler af 2 dage, en vekselvirkning mellem teori og praksis

Hvornår:

Uddannelsen starter i februar 2021

Der undervises fra 9.30-15.30.

Hvor :
Skovløberhuset, Krarupvej 6, 5771 Stenstrup, Fyn

Du får en kursus manual med teori og vejledning i praktiske behandlinger

Fuld forplejning under kurset: Snacks, te og kaffe og frokost er inkluderet.

Lille hold max 8 deltagere.

Mulighed for overnatning på stedet (der er 3 værelser). Pris for overnatning ml 100-300kr inkl let morgenmad

Underviser:
Cammilla Noomi Mohr

Faglig baggrund: Fysioterapeut, Z-healthtræner, kraniosakralterapeut, aromaterapeut, Acces BARS behandler, Acces facelift behandler, Fysioflow instruktør, coach og stresscoach.

Pris:

Pris 10.000 kr for private (+ moms for virksomheder og kommuner. Der kan betales via EAN)

Private og mindre virksomheder kan betale i op til 6 rater så længe det er med kortbetaling.