Acces Facelift

Aktiver din krops selvhelbredelse. Skøn og afspændende behandling med fokus på ansigt og det øverste af overkroppen.

Positiv bivirkning: Dit ansigt ser friskere og yngre ud efter behandling!

Access Energetisk Facelift er en blid hands on behandling, hvor der sættes en selvhealende proces igang i din krop via energier og vibrationer. Jeg fungerer blot som facilitator for din proces. Selv om det hedder ansigtsløft, har det indvirkning det på hele din krop og sind.

Hver celle i kroppen har et lille kraftværk, som fungerer på energi. Energi kan ændres ved at ændre vibrationen og spændingerne. Energi kan stagnere ved fysiske eller følelsesmæssige traumer.

Hjernen er styresystemet for kroppen, og påvirker/ skaber alt i vores krop.
Tanker, følelser, projektioner, forventninger, synspunkter og mange andre ting, der kommer bearbejdes i hjernen påvirker altså din krop og dit liv! Og derved din aldring.

Kunne du tænke dig  at du kunne “omprogrammere” dine tanker og følelser omkring dig selv, din krop, din alder, dit liv? Så prøv Access Energetisk Facelift og nyd en blid behandling, hvor kroppen vises mere end 40 forskellige healende energier og vibrationer, som du muligvis har glemt du havde adgang til.

Din krop og sind får en ny mulighed for at kunne vælge anderledes og ændre både ting, der er dannet allerede og gives en mulighed for ikke at ældes i det normale tempo.
Behandlingen er meget afstressende og vil arbejde videre i dig flere døgn efter behandling.

Pris 650kr for en time

Anbefales som et terapeutisk forløb på 5-6 uger med 1 behandling om ugen