Manuel fysioterapi og behandling

Stress og traumer lagres i kroppen.

Hjernerystelse og stress kan påvirke hele kroppen. Symptomer som smerter, spændinger og hovedpine kan have stor betydning for livskvaliteteten.

Manuel behandling hverken helbreder eller genoptræner hjernen eller kroppen. Det er passiv behandling, der har til formål at få nervesystemet til at slappe af og derved lindres smerter og spændinger i kroppen.

Det er vigtigt at forstå at behandlingen ikke kan stå alene ved f.eks hjernerystelse da hjernen fungerer ud fra “use it or loose it” princippet. Der er behov for en veltilrettelagt genoptræning.

I mine mange år som fysioterapeut har lært mange  forskellige teknikker og jeg sammensætter altid en behandling så den støtter dig bedst. Manuel behandling udløser en masse gode hormoner: oxytocin, endorfiner og dopamin som både er glædeshormoner og kroppens egne smertestillende stoffer. Derved kan manuel behandling give dig smertelindring og øget bevægelighed så du får lyst til at bevæge dig mere.

En behandling varer 45, 60 eller 75  min.

Jeg tilbyder:

  • Manuel fysioterapi:  massageteknikker, bindevævsteknikker og blide mobiliseringsteknikker af kranie og nakke
  • BodySenseMassage: En afstressende massageteknik jeg selv har udviklet. Her stimuleres den taktile sans og vagusnerven gennem særlige teknikker og reflekspunkter

Under behandlingen  ligger du på infrarødt varmetæppe som virker ekstra afspændende på kroppe og dæmper inflamation

Tilkøb: de-stress øreakupunktur  eller Parasym Vagus stimulatr i 30 min  150kr. Den Se priser her