Acces Bars

ACCESS BARS BEHANDLING

En blid behandling for krop og sind, hvor 32 punkter på hovedet berøres og hjælper dig til at få ryddet op i din mentale harddisk.

Behandlingen er meget afslappende, men kan også virke på et meget dybt plan ved at frigøre fastlåste og begrænsende overbevisninger og blokeringer i din underbevidsthed. Kort sagt: Give slip på det, der ikke tjener dig længere. Meget velegnet ved længerevarende stress

Ved hjælp af en meget let og blid berøring, aktiveres energibanerne og frigør fastlåst energi samt de begrænsende overbevisninger og mønstre, som du gennem livet har sat op for dig selv – bevidst og ubevidst.

Har du begrænsninger kan det komme til udtryk som smerter, stress, angst, indre uro, rastløshed, uhensigtsmæssige tankemønstre m.m.

Ved en behandling ligger du fuldt påklædt på en massagebriks, mens jeg berører energipunkterne. Under behandlingen arbejder kroppens underbevidsthed med at give slip på de uhensigtsmæssige tanker og handlingsmønster som skaber din virkelighed.

Hver af de 32 punkter knytter sig til forskellige aspekter i vores liv  som f.eks. kontrol, kommunikation, kreativitet, glæde, sorg, krop, seksualitet, aldring, penge m.m.

Hvis du har nogle bestemte emner, overbevisninger eller følelser du ønsker at slippe, så arbejder vi med dette under behandlingen. Vi tager en kort samtale inden behandlingen

Det er op til dig om du vil kommunikere under behandlingen. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller dele det du tænker og føler. Men det er ikke et krav at der samtales- din underbevidsthed påvirkes uanset. For nogle virker det bedst ikke at tale. De fleste bliver meget afslappede og befinder sig i en drømmelignende tilstand. Når jeg giver Acces Bars supplerer jeg med Acces Facelift, som er en skøn healende ansigtsbehandling.Denne blide behandling arbejder videre efter du rejser dig fra briksen.

DET KAN ACCESS BARS HJÆLPE MED

  • Reducere stress, modløshed, rastløshed, indre uro.
  • “Slukke” for tanker, der kører i ring
  • Afspænde kroppen
  • Hjælpe dig til at komme “fra hovedet ned i kroppen”
  • Rydde op i din “indre harddisk” med tanker, følelser og overbevisninger
  • Få bedre søvn
  • Glæde, lethed og mere balance i livet
  • Støtte ved kriser/ forandringer i livet
  • Ro og klarhed til at træffe nye valg
  • Støtte til en mere selvkærlig livsstil

Er du kørt fast? Kunne du tænke dig at tingene var anderledes? Er du villig til at lukke op for at modtage?

Access Bars kan være netop det redskab, der hjælper dig til at skabe plads til forandring, så der kan komme noget helt nyt ind i dit liv.

Access Bars er en revolutionerende enkel behandlingsform, der blev “opdaget” i USA for  27 år siden, og har hjulpet tusindvis af mennesker verden over.

Man siger om Access Bars:
I værste fald har du det, efter en behandling, som om du har fået en god massage
– i bedste fald ændrer det dit liv!

Varighed ca. 60-75 min.

Pris: 650 kr.

Acces bars er en behandling af 32 punkter på hovedet